Braunis su baltuoju šokoladu

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Braunis su baltuoju šokoladu
Braunis su baltuoju šokoladu
Braunis su baltuoju šokoladu
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir visada skanus šokoladinis braunis! Labai paprastas ir visada skanus šokoladinis braunis! Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų juodojo šokolado
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
120 gramų cukraus
60 gramų kvietinių miltų (naudojau aukščiausios rūšies)
50 gramų balto šokolado
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Juodąjį šokoladą ištirpinti su sviestu garų vonelėje. Palikti šiek tiek atvėsti.
2.
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos iki purios masės. Suberti miltus ir gerai išmaišyti. Supilti šiek tiek atvėsusią šokolado ir sviesto masę.
3.
Baltą šokoladą sutrupinti (labai patogu naudoti baltojo šokolado lašelius) ir įmaišyti į tešlą. Gerai išmaišyti. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 min. Svarbu neperkepti!
5.
Valgyti visiškai atvėsusį. Skanaus!
Patarimai:
Kepimo formos dydis maždaug 20x15 cm.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital