Braškių želė su panakota

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Braškių želė su panakota
Braškių želė su panakota
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 mililitrų pieno
300 gramų braškių
250 mililitrų grietinėlės
1 pakelis želės (naudojome "Dr. Oetker" skaidrią braškių ir vanilės skonio)
1 pakelis mišinys "panna cotta" (naudojome "Dr. Oetker")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Užvirinkite 500 ml vandens ir ištirpinkite jame DR. OETKER skaidrią braškių ir vanilės skonio želę. Braškes supjaustykite, sudėliokite jas stiklinėse ir užpilkite žele.
2.
150 ml pieno užvirinkite, atvėsinkite ir atidėkite. DR. OETKER desertą „Panna Cotta“ pagaminkite taip, kaip nurodyta ant pakelio.
3.
Kai desertas atvės, jis pradės greitai stingti, tuomet įmaišykite virintą ir atvėsintą pieną. Gautą masę supilstykite ant užstingusios braškių ir irgi sustingdykite. Pilkite tiek, kad stiklinė nebūtų visiškai pilna, palikite vietos braškėms.
4.
Prieš patiekdami ant baltojo sluoksnio uždėkite braškių, papuoškite valgomosiomis gėlėmis.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital