Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Autorius apie receptą: Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų braškių
250 gramų cukraus uogienėms
1 vienetas citrinų
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite nutarkuotą citrinos žievelę ir susmulkintus mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital