Braškių tortas su grietininiu kremu

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Braškių tortas su grietininiu kremu
Braškių tortas su grietininiu kremu
Braškių tortas su grietininiu kremu
Autorius apie receptą: Gaivus grietininis tortas. Skaniausias su braskėmis arba avietėmis. Gaivus grietininis tortas. Skaniausias su braskėmis arba avietėmis. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų grietinės, 30% riebumo
0.5 stiklinės cukraus
Įdarui:
1 kilogramas braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius su cukrumi išplaku, tada pilu aliejų, vėl plaku, suberiu miltus su kepimo milteliais, išmaišau.
2.
Tešla padalinu į dvi kepimo popieriumi išklotas 24 cm skersmens formas.
3.
Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Mediniu pagaliuku patikrinu, ar iškepė – jei pagaliukas sausas, reiškia taip. Palieku atvėsti. Kai biskvitai visiškai atvėsta, kiekvieną jų perpjaunu į dvi dalis, iš viso gauname keturis lakštus.
4.
Kremui grietinę su cukrumi išplaku iki standumo.
5.
Braškės supjaustau griežinėliais.
6.
Tada imu pirmą biskvito lakštą, pertepu 3 šaukštais kremo ir apdėlioju braškių griežinėliais, tada dedu antrą, vėl pertepu, apdėlioju braškių griežinėliais ir taip su visais. Palieku parai šaldytuve, kad skoniai susijungtų.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital