Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas
Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas
Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms:
400 g braškių
50 g cukraus
250 g (nedidelis indelis) maskarponės sūrio
150 g itališkų migdolinių sausainių (tiks ir "Damų piršteliai").
4 valgomi šaukštai saldaus balto vyno
4 valgomi šaukštai šaldytų mėlynių
1 bananas
mėtų lapeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:

4 braškes palikau papuošimui. Likusias braškes sutryniau su cukrumi smulkintuvu.

Maskarponės sūrį sudėjau į dubenį, supyliau su trečdalius trintų braškių. Likusias pasilikau.

Maišikliu grietinėlei plakti viską išplakiau iki vientisos rožinės masės.

Sausainius sutryniau tarp pirštų. Trupiniai turi būti stambūs. Vienai porcijai - kupinas valgomasis šaukštas trupinių.

Taigi, sluoksniuojame:

Šaukštas trupinių, užpilame šaukštą vyno, uždedame maskarponės kremo kupiną šaukštą, pabarstome mėlynėmis. Tada - šaukštą trintų braškių.

Vėl patrupiname sausainių, vėl dedame šaukštą kremo, mėlynių ir krašteliuose - truputį trintų braškių. Viršų puošiau braškėmis, bananais ir mėtų lapeliais.

Taip susluoksniuojame viską į dar 3 indelius.
SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital