Braškių karpačas

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Braškių karpačas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė braškių
1 šaukštas pipirų (juodi)
2 šaukštai aliejaus ((vynuogių kauliukų))
1 šaukštas balzaminio acto
1 žiupsnelis cukraus (rudas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Braškes nuplauti, nuskabyti kotelius, supjaustyti plonyčiais griežinėliais. Juos po vieną išdėlioti plačioje negilioje lėkštėje. Juodųjų pipirų grūdelius paskrudinti sausoje keptuvėje, stambiai sumalti ir užbarstyti ant braškių. Iš aliejaus, balzaminio acto, žiupsnelio rudojo cukraus sumaišyti užpilą. Juo aplieti braškes ir bent pusvalandį padėti šaltai. Valgyti su bri sūriu apkepta itališkos duonos riekele.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital