Braškių ir rabarbarų sriuba

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Braškių ir rabarbarų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai rabarbarų (stiebai)
1 stiklinė braškių
1 stiklinė obuolių (sultys)
0.5 stiklinės cukraus
2 šaukštai krakmolo (bulvių)
1 skiltelė imbiero (šviežias)
3 vienetai gvazdikėlių
1 šaukštelis cinamono
200 mililitrų grietinėlės (plakamoji)
0.5 vieneto citrinų (žievelė)
1 šaukštelis pistacijų
1 lapas mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Rabarbarus nuplauti, nulupti ir supjaustyti centimetro dydžio gabalėliais. Puode užvirti litrą vandens, suberti cukrų, sumesti citrinos žieveles, gvazdikėlius, griežinėliais pjaustytą imbierą, pusę smulkintų braškių ir virti, kol rabarbarai suminkštės. Citrinų žieveles ir gvazdikėlius išgriebti. Sriubą išplakti elektriniu plakikliu. Supilti obuolių sultis ir vėl užkaitinti. Į kavos puodelį suberti krakmolą, įpilti šlakelį šalto vandens, labai gerai išmaišyti. Plonyte srovele nuolat maišydami pilti į puodą su sriuba. Gerai išmaišyti. Nukelti nuo ugnies ir atvėsinti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų. Šaldytuve atvėsintą sriubą išpilstyti į lėkštes, ant viršaus užkrėsti plaktos grietinėlės, užberti cinamono ir papuošti šviežia mėta.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital