Braškių ir rabarbarų džemas žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Braškių ir rabarbarų džemas žiemai
Braškių ir rabarbarų džemas žiemai
Braškių ir rabarbarų džemas žiemai
Braškių ir rabarbarų džemas žiemai
Autorius apie receptą: Tikrai turiu jums prisipažinti, kad nuo to laiko, kai pabandžiau virti uogienes su uogienių cukrumi arba marmelado cukrumi su paprastu cukrumi nebeverdu. Man taip ir patogiau, nes Tikrai turiu jums prisipažinti, kad nuo to laiko, kai pabandžiau virti uogienes su uogienių cukrumi arba marmelado cukrumi su paprastu cukrumi nebeverdu. Man taip ir patogiau, nes uogienė išverda daug greičiau ir daug skaniau. Mano mergaitės nori tik tokių uogienių. Geriau išvirti mažiau, bet geriau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas braškių
4 vienetai rabarbarų
330 gramų cukraus marmeladams (1 pakelio)
50 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Braškes nuplauname, nuvalome ir, jeigu norisi, šiek tiek patriname bulvių grūstuve.
2.
Rabarbarų kotus taip pat nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais.
3.
Supilame braškes ir rabarbarus į puodą, užpilame cukrumi ir vandeniu. Paverdame viską apie 10 – 15 min.
4.
Supilstome džemą į išplautus ir iškaitintus stiklainius. Uždengiame storu rankšluosčiu ir paliekame atvėsti. Išnešame į rūsį ir žiemą mėgaujamės vasaros skoniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital