Autorius apie receptą:
Agrastas suteikia gaivios rūgštelės, o barškė perduoda savo nuostabų aromatą. Suporuokime šias uogas drauge ir turėsime skaniausią gėrimą. Geriausi vasaros skoniai čia
Agrastas suteikia gaivios rūgštelės, o barškė perduoda savo nuostabų aromatą. Suporuokime šias uogas drauge ir turėsime skaniausią gėrimą. Geriausi vasaros skoniai čia pat mūsų pasiekiami ranka!
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 litras
vandens
300 gramų
cukraus
1 sauja
braškių
1 saujelė
agrastų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Uogas nuplauname, nuplikome verdančiu vandeniu ir sudedame į išplautus ir iškaitintus stiklainius.
2.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą.
3.
Užpilame verdančiu sirupu. Užsukame stiklainius. Apverčiame dangteliais žemyn. Prikloju storu rankšluosčiu ir laukiu, kol atvės. Tada stiklainiukai keliauja į rūsį. Ir laukia žvarbaus rudens, ar šaltos žiemos popietės, kad nors truputy galėtų priminti vasaros skonį.