Braškių drebučių desertas

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Braškių drebučių desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės raudonojo vyno
3 pakeliai braškių želė
2 stiklinės vandens
0,5 kg braškių
2 šaukšteliai cinamono
1 sutarkuota citrinos žievelė
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želė išbrinkiname dviejose stiklinėse vandens ir ištirpiname truputį pašildę. Želė plona srovele supilame į nuolat maišomą raudonąjį vyną. Braškes nuplauname ir sumaigome šakute. Pertrintas braškes, cinamoną ir sutarkuotą citrinos žievelę sudedame į vyno masę. Kai žele pradeda stingti, ją išplakame mikseriu iki putų. Šią masę supilame į aliejumi pateptą formą ir 1 val. palaikome šaltai.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital