Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1a.š.  vanilinio cukraus
2 kiaušinių
1 - 2 a.š.  cukraus
0,5 stiklinės pieno
0,5 a. š . kepimo miltelių
2 a.š.  bulvių krakmolo
200 g  braškių, šviežių ar šaldytų
150 g varškės sūrio
150 g sausainių, trapių 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.  

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital