Nekeptas braškinis varškės tortas be želatinos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nekeptas braškinis tortas be želatinos
Autorius apie receptą: Nepaprastai skanus ir švelnus tortas. Tiesiog tirpsta burnoje. Nepaprastai skanus ir švelnus tortas. Tiesiog tirpsta burnoje. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų braškių
250 gramų varškės
150 gramų balto šokolado
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus pudros
100 mililitrų pieno
30 mililitrų citrinų sulčių
7 gramai agar agaro
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę pertriname per sietelį.
2.
Grietinėlę pašildome ir joje ištirpiname šokoladą. Atvėsiname iki kambario temperatūros ir pastatome į šaldytuvą 30 min.
3.
Braškes nuplauname, pašaliname lapelius. Dedame į smulkintuvą ir sutriname kartu su citrinos sultimis bei sukraus pudra.
4.
Atvėsintą grietinėlę išplakame iki kreminės konsistencijos, plakame maždaug 10 min. Dedame varškę ir plakame dar 7 minutes. Pilame braškių tyrę ir plakame 3 minutes.
5.
Į puodą pilame pieną, beriame agarą ir permaišome. Maišant užviriname. Pienas turėtu sutirštėti.
6.
Pilame pieno masę į braškių-varškės masę ir išplakame. Plakti neilgai, tik tiek, kad abi masės susijungtų. Supilame į aliejumi pateptą formą. Naudojau 16 cm skersmens formą. Tortą dedame į šaldytuvą nakčiai.
7.
Prieš tiekiant papuošiame uogomis.
Patarimai:
Papuošimui nedideles braškes perpjoviau pusiau ir išdėliojau aplink formos sienelę ir tada supyliau masę.
Galima iškepti ploną biskvitą ir padaryti tortui pagrindą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital