Braškinis Valentinas

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Braškinis Valentinas
Braškinis Valentinas
Braškinis Valentinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų braškių
200 gramų varškės
2 vienetai šokoladinių sausainių
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę sutrinti su cukrumi.
2.
Braškes atskirai sutrinti iki vientisos masės. Pasilikti saują papuošimui.
3.
Į desertinius indelius sudėti varškę, braškių masę ir papuošti perpjautumis pusiau braškėmis.
Viršų apiberti trupintais sausainiais.
Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital