Braškinis tiramisu stiklinėse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Braškinis tiramisu stiklinėse
Autorius apie receptą: Šis tiramisu kiek kitoks nei klasikinis, bet taip pat labai gardus. Reikia paskubėti jį pagaminti, kol yra saldžių ir skanių braškių. Šis tiramisu kiek kitoks nei klasikinis, bet taip pat labai gardus. Reikia paskubėti jį pagaminti, kol yra saldžių ir skanių braškių. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
1 stiklinė kvietinių miltų
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų jogurto, natūralaus
1.5 šaukšto cukraus pudros
1.5 šaukšto aliejaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio sodos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
Užpilui:
100 gramų braškių
1 šaukštas cukraus pudros
Kremui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus pudros
Papildomai:
60 mililitrų kavos (stiprios, paruoštos)
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai miltus persijojame su kepimo milteliais ir cukraus pudra.
2.
Į dubenį pilame jogurtą, kondensuotą pieną ir gerai išplakame. Miltus beriame į jogurto-pieno masę ir permaišome (jei plakate elektriniu plakikliu, maišykite mažiausiu greičiu).
3.
Sodą nugesiname citrinos sultimis (mišinys turi suputoti), pilame į tešlą ir atsargiai permaišome. Į tešlą pilame aliejų ir permaišome dar kartą.
4.
Tešlą pilame į kepimo formą išklota kepimo popieriumi, išlyginame.
5.
Kepame iki 165 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
6.
Užpilui braškes dedame į maisto smulkintuvą, beriame 1 šaukštą cukraus pudros ir sutriname iki vientisos masės.
7.
Kremui išplakame grietinėlę su 2 šaukštus cukraus pudros iki standžios masės. Įmaišome 60 g braškių užpilo.
8.
Braškes smulkiai supjaustome.
9.
Sluoksniuojame desertą: ant stiklinės dugno dedame biskvito gabaliukus (1 porcijai reikės 35-45 g pyrago), pilame 2 šaukštelius kavos, dedame smulkiai pjaustytas braškes, dedame grietinėlę, ir kartojame - biskvitas, kava, uogos, grietinėlė. Ant paskutinio grietinėlės sluoksnio pilame braškių užpilą.
10.
Pastatome į šaldytuvą 30 min. Desertą papuošiame ir tiekiame.
Patarimai:
Stiklinė 250 ml.
Iš tešlos galima konditeriniu maišu suformuoti sausainius, tik reikėtų įberti kiek daugiau miltų, kad tešlą būtų tirštesnė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital