Keksas:
Išplakame kiaušinius su cukrumi (labai gerai), supilame miltus, viską gerai išplakame (mikseriu), dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 20 min. 225 laipsnių orkaitėje. Kepant nedarinėti orkaitės.
Pyragas:
Sumaišome grietinę su cukrumi atskirame inde.
Supjaustome keksą mažais gabalėliais. Į kitą indą dedame keksą, braškę, keksą, braškę, taip užpildome indelio apačią, baigus užpilame grietine, toliau tęsiame antrą sluoksnį. Kiek sluoksnių norisi, tiek darome. :) Pats viršus turi būti gausiai apipiltas grietine. Baigus, dedame į šaldytuvą. Skaniausia valgyti po keletos valandų, kada keksas įsigeria grietinės. :) Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)