Braškinis pyragas

AUTORIUS:
Arvydė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Braškinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pyragu:
Braškės (kuo daugiau, tuo skaniau)
2 indeliai grietinės
4-5 šaukštai cukraus
1 keksas (pirktinis arba pačių keptas)
Keksui:
2 stiklinės cukraus
2 stiklinės miltų
8 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keksas: Išplakame kiaušinius su cukrumi (labai gerai), supilame miltus, viską gerai išplakame (mikseriu), dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 20 min. 225 laipsnių orkaitėje. Kepant nedarinėti orkaitės. Pyragas: Sumaišome grietinę su cukrumi atskirame inde.
Supjaustome keksą mažais gabalėliais. Į kitą indą dedame keksą, braškę, keksą, braškę, taip užpildome indelio apačią, baigus užpilame grietine, toliau tęsiame antrą sluoksnį. Kiek sluoksnių norisi, tiek darome. :) Pats viršus turi būti gausiai apipiltas grietine. Baigus, dedame į šaldytuvą. Skaniausia valgyti po keletos valandų, kada keksas įsigeria grietinės. :) Skanaus.
AUTORIUS: Arvydė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
rima
2012-07-25 21:18
cia geriausia ne keksa ,o biskvita(beje keksas truputi kitaip daromas),taip pat i si torciuka reikia zelatino ir kas be ko vaniles ir be abejo cukraus,nes tik uogos ir grietine bus rugstu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital