Braškinis - jogurtinis torčiukas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Braškinis - jogurtinis torčiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų grietinės ( jogurtinė)
200 gramų grietinėlės
400 gramų braškių ( trintos)
1 vienetas citrinų
4 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai želatinos
100 gramų šokolado (juodasis)
1 sauja greipfrutų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
2.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.

Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
3.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, džiovintais greifrutais, uogomis su citrina.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital