Pertepti braškiniai vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pertepti braškiniai vafliai
Autorius apie receptą: Receptas senas, primirštas, bet vakar prikeltas vėl naujam gyvenimui. Labai skanu, gal tik kiek saldoka, tad jeigu mėgstate mažiau saldžiai, galite truputį mažinti cukraus Receptas senas, primirštas, bet vakar prikeltas vėl naujam gyvenimui. Labai skanu, gal tik kiek saldoka, tad jeigu mėgstate mažiau saldžiai, galite truputį mažinti cukraus kiekį. Naudojau želė braškių skonio, keičiant želė skonius, keisis ir deserto skonis. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų sviesto
240 gramų grietinės
200 gramų vaflių lakštų
160 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 pakelis braškių želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į nedidelį puodą sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, suberti cukrų ir maišant kaitinti ant vidutinės ugnies, kol sviestas ir cukrus ištirps. Sudėti grietinę, suberti želė, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti ir dar kaitinti maišant apie 5 minutes.
2.
Masę ataušinti, kol ji beveik ims stingti. Vaflių lakštus pertepti mase, sudėti vieną ant kito, paslėgti ir kelias valandas pašaldyti šaldytuve, kol sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital