Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu
Autorius apie receptą: Minkšti ir labai skanūs braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu. Minkšti ir labai skanūs braškiniai keksiukai su grietinėlės kremu. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
150 gramų braškių (tinka tiek šviežios, tiek šaldytos atitirpintos)
100 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
2 šaukštai grietinės (riebios)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį vanilės ekstrakto
pagal poreikį maistinių dažų
Kremui:
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų cukraus pudros
pagal skonį vanilės ekstrakto
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą ir išlydyti, tuomet atvėsinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, dėti vanilę ir išplakti. Tuomet supilti sviestą, sudėti grietinę ir išmaišyti.
3.
Į dubenį sudėti braškes, pilti pieną ir sutrinti maisto smulkintuvu.
4.
Į dubenį berti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir įsijoti į dubenį su kiaušinių mase, tuomet supilti braškių ir pieno plakinį. Įlašinti maistinių dažų ir permaišyti.
5.
Į keksiukų formeles dėti tešlos tiek, kad užpildytų 2/3 formelės.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minutes. Patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus ir ištraukus, pagaliukus turi būti švarus.
7.
Iškeptus keksiukus pilnai atvėsinti.
8.
Kremui į dubenį pilti grietinėlę, vanilę, berti cukraus pudrą ir išplakti iki standumo.
9.
Paruoštą kremą sudėti į konditerinį maišelį (jei neturite, galima naudoti šaldymui skirtą maišelį ir nukirpti mažą kamputį) ir išspausti ant keksiukų. Papuošti uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital