Braškinė pasukų panna cotta

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Braškinė pasukų panna cotta
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Desertai be kepimo - ne tik greitai paruošiami, bet labai skanūs ir gaivūs, tad puikiai tinka pavasario ar vasaros šventėms, ar tiesiog, kai norisi paskanauti puikaus saldėsio. Desertai be kepimo - ne tik greitai paruošiami, bet labai skanūs ir gaivūs, tad puikiai tinka pavasario ar vasaros šventėms, ar tiesiog, kai norisi paskanauti puikaus saldėsio. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
450 gramų braškių (+ kelių papildomai papuošimui, bet nebūtina)
360 gramų pasukų
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės
15 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šešias formeles ištiesti maistine plėvele, kad vėliau desertas lengvai išsiimtų.
2.
Į dubenį dėti braškes, sutrinti elektriniu plaktuvu.
3.
Į puodą supilti sutrintas braškes, pilti pasukas, berti cukrų. Išmaišyti, suberti želatiną ir palikti penkioms minutėms. Tuomet kaitinti ant silpnos ugnies nuolat maišant apie 5 - 10 minučių iki kol cukrus ir želatina visiškai ištirps. Nukelti nuo kaitros, tuomet dėti vanilę ir permaišyti.
4.
Paruoštą masę supilstyti į paruoštus indelius. Dėti į šaldytuvą bent 2 valandoms. Tuomet išimti iš formelių, nuimti maistinę plėvelę, papuošti braškėmis ir tiekti.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital