Jautienos kukuliai su tobulu padažu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos kukuliai su tobulu padažu
Autorius apie receptą: Kukulius patiekiame su padažu ir virtais makaronais. Pabarstome žalumynais bei sūriu. Kukulius patiekiame su padažu ir virtais makaronais. Pabarstome žalumynais bei sūriu. Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Faršui:
1 kilogramas   jautienos  (naudojome sausai brandintą smulkintą „Feel the Beef“)
100 gramų   maltų džiūvėsėlių
100 gramų   kietojo sūrio  (tarkuoto)
100 gramų   svogūnų
1 vienetas   kiaušinių
30 gramų   petražolių
30 gramų   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   rudojo cukraus
Padažui:
400 gramų   padažo  (picai skirto)
400 gramų   konservuotų pomidorų  (luptų)
50 gramų   šoninė  (naudojome "Pancetta" vytintą, aštrią)
1 vienetas   svogūnų
pagal skonį   česnako
pagal skonį   petražolių
pagal skonį   kalendros
Patiekiant:
500 gramų   makaronų  (naudojome "Conchiglie", kriauklių formos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudedame smulkintą jautieną, džiūvėsėlius, kietąjį sūrį, svogūnus, petražoles, kiaušinį, pipirus, druską bei cukrų (pagal skonį), truputį vandens ir gerai išmaišome.
2.
Formuojame norimo dydžio kukulius ir dedame juos į skardą.
3.
Kepame iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje ~15 min. Iškeptus kukulius sudedame į padažą ir pakaitiname 10 min.
4.
Padažui paruošti, keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname svogūnus, česnakus, vytintą šoninę „Pancetta“. Supilame pomidorų padažą picai bei pomidorus savo sultyse. Paskaniname druska, pipirais, cukrumi.
5.
Garnyrui paruošti, makaronus išverdame pasūdytame vandenyje pagal gamintojo rekomendacijas.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital