Brandintos jautienos ir kajeno krevečių burgeris su keptais batatais ir gvakamole

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Brandintos jautienos ir kajeno krevečių burgeris su keptais batatais ir gvakamole
Brandintos jautienos ir kajeno krevečių burgeris su keptais batatais ir gvakamole
Brandintos jautienos ir kajeno krevečių burgeris su keptais batatais ir gvakamole
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos maltinių (naudojau "Feel the beef")
2 vienetai brioche duona (bandelėmis)
8 vienetai tigrinės krevetės
50 gramų čederio sūrio
2 lapai salotų
1/4 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
3 šaukštai majonezo
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis aliejaus
0.5 šaukštelio maltų kajeno pipirų
0.5 šaukštelio dižono garstyčių
pagal skonį marinuotų jalapenų
Garnyrui:
3 vienetai saldžiųjų bulvių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas krakmolo
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Patiekiant:
1 vienetas avokadų (gerai prinokusio)
1 šaukštelis graikiško jogurto
1/4 vieneto žaliųjų citrinų
1 skiltelė česnako
1 saujelė kalendros
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame bulvytes: batatus nulupame, supjaustome šiaudeliais, išmaišome su aliejumi ir prieskoniais, o po to ir su krakmolu. Bulvytes dedame ant kepimo popieriumi išklotos formos taip, kad jos tarpusavyje nesiliestų. Kepame su vėjelio funkcija 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių, kol gražiai apskrunda.
2.
Ruošiame gvakamolę: į dubenį dedame avokadus, graikišką jogurtą, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įtarkuojame česnaką, beriame smulkintą kalendrą, druskos ir pipirų. Viską sutriname šakute iki vientisos masės.
3.
Krevetes sumaišome su aliejumi ir Kajeno prieskoniais.
4.
Ruošiame padažą: indelyje sumaišome majonezą, garstyčias, žaliosios citrinos sultis ir maltą pariką.
5.
Grilyje aukštoje temperatūroje kepame jautienos maltinius po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Baigiant kepti ant maltinių dedame sūrio riekeles, kad sūris išsilydytų.
6.
Grilyje aukštoje temperatūroje kepame krevetes po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
7.
Grilyje pašildome brioche bandeles.
8.
Konstruojame burgerius: ant apatinės bandelės tepame padažo. Dedame salotos lapą, jautieną, krevetes ir jalapenus. Uždengiame padažu aptepta bandele.
9.
Burgerius patiekiame su keptais batatais ir gvakamole.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital