Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | jautienos maltinių (mėsainiams, naudojome „Feel the Beef“) | |
2 vienetai | brioche duona (bandelėmis) | |
8 vienetai | tigrinės krevetės | |
50 gramų | čederio sūrio | |
2 lapai | salotų | |
1/4 vieneto | žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių) | |
3 šaukštai | majonezo | |
1 šaukštelis | paprikos miltelių | |
1 šaukštelis | aliejaus | |
0.5 šaukštelio | maltų kajeno pipirų | |
0.5 šaukštelio | dižono garstyčių | |
pagal skonį | marinuotų jalapenų | |
Garnyrui: | ||
3 vienetai | saldžiųjų bulvių | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | krakmolo | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių | |
0.5 šaukštelio | paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Patiekiant: | ||
1 vienetas | avokadų (gerai prinokusio) | |
1 šaukštelis | graikiško jogurto | |
1/4 vieneto | žaliųjų citrinų | |
1 skiltelė | česnako | |
1 saujelė | kalendros | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |