"Botvinja"- burokėlių lapų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
"Botvinja"- burokėlių lapų sriuba
Autorius apie receptą: Vasarą močiutė dažnai virdavo tokią sriubą. Aš tik papildomai pagardinau prieskoniais. Kai susidraugavau su prieskoniais, tai neįsivaizduoju burokėlių sriubos be Vasarą močiutė dažnai virdavo tokią sriubą. Aš tik papildomai pagardinau prieskoniais. Kai susidraugavau su prieskoniais, tai neįsivaizduoju burokėlių sriubos be garstyčių sėklų ir imbiero. Man tai tobulas derinys. Pabandykite ir Jus. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 mililitrų daržovių sultinio
2 vienetai bulvių
125 gramai burokėlių lapų
1 vienetas morkų
5 gramai imbiero
1 šaukštelis garstyčių (juodųjų, sėklų)
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (arba ghee sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome burokėlių lapus. Morką sutarkuojame stambia tarka. Smulkiai supjaustome imbierą. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname 1 šaukštą aliejaus arba ghee sviesto, beriame garstyčių sėklas ir uždengiame dangčiu. Kai garstyčių sėklos nustos spragsėti, dedame imbierą ir, maišant, kepame 30 sekundžių. Beriame morkas ir, maišant, kepame 3-4 minutes.
3.
Bulves, keptuvės turinį dedame į verdantį sultinį, užverdame ir verdame apie 10-15 minučių. Į puodą dedame burokėlių lapus ir verdame dar 10 minučių. Išjungiame ir leidžiame pastovėti 5 minutes.
4.
Tiekiame šiltą su grietine ir šviežia duona.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital