1. Supjaustykite svogūną, 2 česnako skilteles, morką sutarkuokite ir gabalėliais supjaustykite pievagrybius.
2. Į vidutiniškai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite supjaustytą svogūną, česnaką ir morką. Kepkite maišydami, kol svogūnai suminkštės. Dėkite faršą. Kepkite maišydami su mediniu šaukštu arba medine mentele 5 min. iki paruduos. Sudėkite pievagrybius ir pamidorų padažą-tyrelę. Sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 min., kol sutirštės.
3. Pradėkite virti pasūdytame vandenyje makaronus, tuo pačiu įkaitinkite orkaitę iki 160-180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros.
4. Kitame nedideliame puode sušildykite-išlydykite sviestą. Suberkite miltus. Virkite maišydami 2 min. Nuimkite nuo ugnies, lėtai pilkite pieną ir kartu maišykite, kad nesusidarytų gumulėlių.Vėl uždėkite ant vidutiniškos ugnies.Virkite maišydami 5 min., kol sutirštės.
5. Į ovalų, talpų , tinkantį apkepams indą dėkite spagečius sumaišytus su faršu, tuomet ant viršaus užpilkite baltą, tirštą masę ir galiausiai sutarkuotą sūrį. Kiškite į orkaitę. Kepkite 25 min. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)