BOLLER - daniškos bandelės

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
BOLLER - daniškos bandelės
BOLLER - daniškos bandelės
BOLLER - daniškos bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50g. mielių;
1/4 stiklinės 37 laipsniu vandens;
125 g. sviesto;
3/4 stiklinės šalto vandens;
2 kiaušiniai;
1/2 šaukštelio druskos;
2 šaukšteliai cukraus;
miltų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą sutrupiname mieles, supilam šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiam cukrų ir druską, supilam šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušam kiaušinį. Suberiam miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome 16 vienodo dydžio bandelių ir kildinam dar 15 min. po to aptepam plaktu kiaušiniu ir dedam į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 12 - 15 min.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rasa
2011-01-17 18:01
TAI KAD PIENAS PILASI,O NE VANDUO. ATSAKYTI
Rugilė
2010-12-11 14:54
Į tuos bollerius nelabai panašu, bet be proto skanu :) Pati aną savaitgalį mėginau šitą receptą;labai ačiū-viskas labai aišku :) ir nėra jokiu netikslumu :) Man šitos bandelės gavosi tokio skonio kaip tos kur kepam kalėdom su lašinukais :) niam niam ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital