Bolivinės balandos salotos su avinžirniais ir daržovėmis

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bolivinės balandos salotos su avinžirniais ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Puikūs pietų ar vakarienės receptas kiekvienam. Galima ruošti su vištiena, žuvimi ar kiauliena. Galite eksperimentuoti su mėgiamomis daržovėmis. Puikūs pietų ar vakarienės receptas kiekvienam. Galima ruošti su vištiena, žuvimi ar kiauliena. Galite eksperimentuoti su mėgiamomis daržovėmis. Roberta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų bolivinių balandų
300 gramų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas pomidorų
1 vienetas avokadų
1 sauja sultenių
1 saujelė juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
3 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užviriname puodą ir verdame bolivinę balandą apie 15-20 min. Vandenį nupilame ir dar paliekame apie 10 min pastovėti.
2.
Avokadą perpjauname pusiau ir išimame minkštimą, supjaustome kubeliais. Pomidorą ir alyvuoges supjaustome gabalėliais.
3.
Į indą suberiame bolivinę balandą, avinžirnius, smulkintus pomidorus, avokadus, alyvuoges ir sultenę.
4.
Paruošiame padažą. Į indelį dedame jogurtą, pilame šiek tiek alyvuogių aliejaus ir beriame citrinpipirius. Išmaišome. Pilame į salotas. Viską sumaišome.
5.
Tiekiame su norima mėsa, žuvimi ar tiesiog mėgaujamės vienomis. Skanaus.
AUTORIUS: Roberta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital