Blyneliai “Vasara”

AUTORIUS:
Irena Kviat
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Blyneliai “Vasara”
Blyneliai “Vasara”
Blyneliai “Vasara”
Blyneliai “Vasara”
Autorius apie receptą: Čia bus jūsų geriausi pusryčiai gyvenime. Čia bus jūsų geriausi pusryčiai gyvenime. Irena Kviat
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
160 gramų kvietinių miltų
80 gramų ghee sviesto
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
5 gramai vanilinio cukraus
pagal skonį uogų (ir vaisių)
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Suplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Pilame pieną, maišome. Beriame miltus ir druska.
2.
Įkaitiname keptuves, įdedame po gabaliuką sviesto (išeis 4-5 blynai). Pilame masę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ar kepsninėje apie 15 min. Kepimo metu kepsninės ar orkaitės geriau neatidarinėti.
4.
Patiekiant, pabarstyti cukraus pudra ir papuošti uogomis.
AUTORIUS: Irena Kviat
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital