Blyneliai su vištiena ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Blyneliai su vištiena ir sūriu
Blyneliai su vištiena ir sūriu
Blyneliai su vištiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Na, o dabar prisipažinkit, ar daug tarp mano puslapio sekėjų yra tokių, kurie nemėgsta blynų? Aš juos mėgau ir mėgstu, vyras taip pat. Tik sau aš gana retai kepu blynus, bet jei jau Na, o dabar prisipažinkit, ar daug tarp mano puslapio sekėjų yra tokių, kurie nemėgsta blynų? Aš juos mėgau ir mėgstu, vyras taip pat. Tik sau aš gana retai kepu blynus, bet jei jau imuosi šio darbelio, tai laikykitės, į "trasą" eina kelios keptuvės, o blynai akimirksniu garuoja ant mūsų stalo. Blynų prikepu visada daugiau, nes mėgstu jų dar ir prišaldyti su įvairiausiais įdarais. Šįsyk prikepiau blynų su pikantišku įdaru, juos apkepiau ir iškepė blyneliai su traškia plutele, žodžiu vau - giriuosi, bet labai labai skanūs. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras pieno
400 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
Įdarui:
200 gramų rūkytos vištienos (apytikriai)
150 gramų fermentinio sūrio (apytikriai)
2 vienetai raugintų agurkų (arba marinuotų, apytikriai)
1 saujelė prieskoninių žolelių
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlai į dubenį pilti pieną, įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir cukraus, gerai išmaišyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti ir pilti nedidelį samtelį tešlos, šiek tiek pavartant keptuvę paskirstyti tešlą per visą plotį, pakepti apie minutę, apversti ir apkepti kitą pusę.
3.
Įdarui rūkytą vištieną, sūrį ir agurkus supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti į dubenį ir išmaišyti.
4.
Į blyno vidurį dėti gerą šaukštą paruošto įdaro, susukti blynelį.
5.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, į lėkštę įberti džiūvėsėlių.
6.
Susukta blynelį pamirkyti kiaušinio plakinyje, tuomet apvolioti džiūvėsėliuose.
7.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, dėti blynelius ir trumpai apkepti iš abiejų pusių.
8.
Blynelius tiekiau su grietinėlės ir pievagrybių padažu.
Patarimai:
Vietoje rūkytos vištienos galima naudoti kumpinę dešrą, kepenėlių paštetą, ruošti pievagrybių įdarą.
Iškeptus blynelius su paruoštu įdaru galima sudėti į šaldymo maišelį ir užšaldyti. Kai reikia, ištraukti ir atitirpinti kambario temperatūroje, tuomet apkepti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital