Blyneliai su varške ir jūros gėrybėmis

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Blyneliai su varške ir jūros gėrybėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai kukurūzų kruopų arba miltų,
2 kiaušinių tryniai,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,
200 g konservuotų kukurūzų,
50 g varškės,
100 g išvalytų krevečių,
1 morka,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai kokoso drožlių,
4-6 šaukštai augalinio aliejaus,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
keli citrinos griežinėliai (papuošimui).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suberkite į sietelį konservuotus kukurūzus ir nuvarvinkite skystį. Tuomet sutrinkite kukurūzus į tyrę ir sumaišykite su dalimi varškės. Išvalytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir susmulkinkite (keletą krevečių atidėkite papuošimui).
Nuskuskite morką, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Tuomet  kukurūzus su varške, krevetes ir morkas sumaišykite. Suberkite susmulkintus česnakus, 2 kiaušinių trynius, 4 šaukštus kokoso drožlių, druską, pipirus bei kukurūzų kruopas (arba miltus).
12-ai blynelių, reikės įkaitinti 4-6 šaukštus augalinio aliejaus.
Blynelius kepkite po 3 min. kiekvieną pusę, po to sudėkite ant popierinio rankšluosčio - kad riebalai nuvarvėtų, ir pastatykite šiltai.
Sumaišykite likusią varškę su 2 šaukštais smulkintų petražolių.
Blynelius išdėliokite į lėkštes kartu su varške.
Galima papuošti citrinos griežinėliais ir krevetėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital