Blyneliai su varške

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Blyneliai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kvietinių miltų
1 stiklinės pieno
1 stiklinės vandens
2 kiaušinių
Truputis aliejaus
Truputis druskos
Įdarui:
500 g varškės
2 kiaušinių
Truputis druskos
Vanilio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir ,maišant, pilamas pienas (atskiestas vandeniu). Pasūdoma, gerai išplakama, supilami išplakti baltymai.

Aliejų įkaitinti keptuvėje. Tada ,plonu sluoksniu, pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas.

Įdarui. Varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, beriama druskos ir vanilinio cukraus.  

Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkti. Prieš patiekiant, blyneliai apkepami.  

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
sandra
2011-11-24 11:48
greita,paprasta ir labai skanu,o dar grietine sucukrum ,vietoij uogienes isvis nerelu ATSAKYTI
uogyte
2010-10-27 20:42
As kepiau blynelius su varske-galima pirstus apsilaizyti-supper ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital