Blyneliai su mėsa

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Blyneliai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Nesaldūs taleriai
Mėsos faršas
Prieskoniai
svogūnas
česnakas
Nesaldi blynų tešla
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į mėsos faršą įpilame vandens, įdedame prieskonių, pipirų, trinto česnako, kapoto svogūno, gerai išmaišome.
Iš kiaušinių vandens, miltų ir druskos padarome blyninę tešlą.
Suruoštą faršą dedame tarp dviejų talerių, panardiname į blyninę tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų, apkepame iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Marius
2011-03-19 16:41
Mama tokius daro,tik i6 dideliu apvaliu vafliu perlenktu pusiau:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital