Blyneliai su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Blyneliai su lašiša
Blyneliai su lašiša
Blyneliai su lašiša
Blyneliai su lašiša
Blyneliai su lašiša
Autorius apie receptą: Šie nesaldūs blyneliai, pagardinti kreminiu sūriu, sūdyta lašiša, žalumynais ir citrina – lyg maži sumuštinukai. Skanus pasirinkimas nesaldiems pusryčiams, tačiau Šie nesaldūs blyneliai, pagardinti kreminiu sūriu, sūdyta lašiša, žalumynais ir citrina – lyg maži sumuštinukai. Skanus pasirinkimas nesaldiems pusryčiams, tačiau puikiai tiktų ir ant užkandžių stalo. Jei labiau mėgstate rūkytą lašišą, vietoj sūdytos galite rinktis ją. Naudojau natūralų tepamą varškės sūrį, bet jei norite dar pikantiškesnio skonio, galite rinktis tepamą sūrį su žalumynais ar česnaku. (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Blyneliams:
150 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
150 mililitrų pieno
50 gramų tepamo sūrelio
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas krapų (smulkiai supjaustytų)
1 šaukštas petražolių (smulkiai supjaustytų)
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
1/3 šaukštelio druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
60 gramų sūdytos lašišos (pjaustytos griežinėliais)
4 šaukštai tepamo sūrelio
1 saujelė žalumynų (krapų, žirnių daigų ar kitų)
3 griežinėliai citrinų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ranka lengvai suplakite kiaušinius su druska, juodaisiais pipirais, smulkintais krapais ir petražolėmis, kol šiek tiek suputos.
2.
Sudėkite kreminį sūrį ir gerai išmaišykite.
3.
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite.
4.
Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
5.
Kepkite su šlakeliu aliejaus įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Iškepusius blynelius aptepkite kreminiu sūriu, uždėkite sūdytos lašišos, apibarstykite krapais ir žirnių daigais. Užspauskite citrinos sulčių ir patiekite.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital