Blyneliai su kumpiu ir sūriu arba su varške

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Blyneliai su kumpiu ir sūriu arba su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pienas, 1 stiklinė
Vanduo, 1 stiklinė
Kiaušiniai, 2 vienetai
Aliejus, truputį
Druska, pagal skonį
Kvietiniai miltai, 250 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Blynelių gaminimas: Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu. Įberiama druska pagal skonį, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant pilama tešla. Kepama ant vidutinės ugnies, peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta jis apverčiamas, kad apskrustų kita pusė. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) arba suvyniojami. Prieš patiekiant blyneliai dar apkepinami. Įdaras gali būti įvairus. Įdaro gaminimas: Kumpio ir sūrio įdaras. Kumpis ir sūris supjaustomas juostelėmis, viskas gerai sumaišoma ir įvyniojama į iškepusį lietinį. Patiekti galima su įvairiais žalumynais, grietine ir pan. Varškės įdaras. Jam reikia 500 gramų varškės, 2 kiaušinių, druskos ir vanilinio cukraus. Varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus. Įdaras dedamas jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvyniojamas.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital