Blyneliai su kopūstais

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Blyneliai su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greiti, pigūs ir labai skanūs. Šis receptas mūsų šeimoje tradicinis, paveldėtas iš močiutės. Blyneliai gaunasi minkštučiai, purūs, labai skanu valgyti su grietine arba Greiti, pigūs ir labai skanūs. Šis receptas mūsų šeimoje tradicinis, paveldėtas iš močiutės. Blyneliai gaunasi minkštučiai, purūs, labai skanu valgyti su grietine arba jogurtu. (...daugiau) Vitalija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
2 stiklinės miltų
1.5 stiklinės pieno
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišykite blyninę tešlą. Pagardinkite druska ir pipirais. Mano močiutė dar dėdavo arbatinį šaukštelį cukraus (jo poskonis labai dera su kopūstais), bet aš dažnai ir neįdedu, vis tiek blynukai būna gardūs.
2.
Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine trintuve - turėtų gautis daugmaž pilna lėkštė sriubai. Arba galite susmulkinti virtuviniu kombainu, taip dar greičiau.
3.
Sumaišykite kopūstus su blynų tešla. Jeigu norisi, dar galima įpjaustyti truputį žalumynų (pvz. krapų ar petražolių). Įkaitintame aliejuje kepkite nedidelius blynelius.
AUTORIUS: Vitalija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Arvydas
2011-09-20 14:02
Be galo skanus blynukai, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital