Greiti cukinijų blyneliai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Cukinijų blyneliai
Autorius apie receptą: Vos keli ingredientai ir pagaminimas užima nedaug laiko. Vos keli ingredientai ir pagaminimas užima nedaug laiko. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai cukinijų (jaunų)
1 sauja svogūnų laiškų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mažas cukinijas sutarkuoti kartu su žievele per stambią tarką, pasūdyti, leisti keletą minučių pastovėti ir tada šiek tiek nusunkti susidariusį skystį. Sudėti prieskonius, druską, svogūnų laiškus, įmušti kiaušinius. Sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti.
2.
Kepti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus kaip įprastai blynelius, kol gražiai apskrus iš abejų pusių.
3.
Pateikti su grietinę arba su spanguolių/bruknių uogiene.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
:)
2019-07-13 12:51
Su medum labai skanu ATSAKYTI
Lince
2019-04-14 22:50
Sveiki, as kepiau be svogunu laisku, ir su trupuciu pieno. Miltai buvo nezynau kaip lietuviskai “self rising” labai graziai iskepe. Ir buvo neapsakomai skanus. ATSAKYTI
cukinijų blyneliai
2018-12-02 13:02
Andželika,

O kaip iškepti šituos blynus, kurie dar pasidaro storoki dėl kepimo miltelių, keptuvėje su trupučiu aliejaus? Net paprastų blynų viena pusė tešlos greitai susitraukia, atrodo, iškepa, apverti, o kita ten kepa kepa, vartai, o ant galo vis tiek išeina, kad vidus žalias, tešla, o iš išorės jau sudegę? ATSAKYTI
Ne Andželika
2018-12-03 09:07
Jeigu iš išorės svyla, o viduje žali - reiškia, kad per didelė kaitra, pabandykite kepti sumažinus kaitrą, keps ilgiau, bet ir vidus iškeps, ir išorė nesudegs :) Skanaus! ATSAKYTI
Aguona
2018-07-12 19:29
kepimo milteliu nereikia ATSAKYTI
Žūža
2018-07-14 17:28
Reikia tuomet buna minkstesni ir puresni...
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital