Greiti cukinijų blyneliai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Cukinijų blyneliai
Autorius apie receptą: Vos keli ingredientai ir pagaminimas užima nedaug laiko. Vos keli ingredientai ir pagaminimas užima nedaug laiko. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai cukinijų (naudojau jaunas nedideles)
1 sauja svogūnų laiškų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti kartu su žievele per stambią tarką (vadinamą burokinę), pasūdyti ir leisti keletą minučių pastovėti. Tada rankomis nuspausti susidariusį skystį.
2.
Į cukinijas berti svogūnų laiškus, įmušti kiaušinius, sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, pagal skonį pagardinti druska bei pipirais ir viską išmaišyti.
3.
Kepti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus kaip įprastai blynelius, kol gražiai apskrus iš abejų pusių.
4.
Šiuos cukinijų blynelius tinka patiekti su grietine arba su spanguolių/bruknių uogiene.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Agne
2021-07-19 15:48
Puikūs blyneliai, dažnai kepu! Vietoj svogūno kartais dedu krapų, labai tinka įdėti tarkuoto kietojo sūrio. Dėkui už receptą ATSAKYTI
Erika
2020-10-13 11:13
Viska ta pati dejau, tik vietoje svigunu laisku, pakepinau svoguna. Gavosi skonis kaip bulviniu blynu :) beje dariau is baltos cukinijos. ATSAKYTI
Miltai
2020-06-10 15:52
Dariau su avižiniais miltais ir valgiau su apelsinų džemu. Gavosi skaniai :) ATSAKYTI
Hh
2019-08-22 20:17
I gauta tesla idekite tarkuoto surio ir maltu dziuveseliu :) nepasigailesit, labai skanu ir trasku ATSAKYTI
Sandra
2020-02-03 18:21
Tikrai labai skaniai gavosi aš idėjau rūkyto sūrio tai toks kitoks skonis. ATSAKYTI
:)
2019-07-13 12:51
Su medum labai skanu ATSAKYTI
Lince
2019-04-14 22:50
Sveiki, as kepiau be svogunu laisku, ir su trupuciu pieno. Miltai buvo nezynau kaip lietuviskai “self rising” labai graziai iskepe. Ir buvo neapsakomai skanus. ATSAKYTI
cukinijų blyneliai
2018-12-02 13:02
Andželika,

O kaip iškepti šituos blynus, kurie dar pasidaro storoki dėl kepimo miltelių, keptuvėje su trupučiu aliejaus? Net paprastų blynų viena pusė tešlos greitai susitraukia, atrodo, iškepa, apverti, o kita ten kepa kepa, vartai, o ant galo vis tiek išeina, kad vidus žalias, tešla, o iš išorės jau sudegę? ATSAKYTI
Ne Andželika
2018-12-03 09:07
Jeigu iš išorės svyla, o viduje žali - reiškia, kad per didelė kaitra, pabandykite kepti sumažinus kaitrą, keps ilgiau, bet ir vidus iškeps, ir išorė nesudegs :) Skanaus! ATSAKYTI
Aguona
2018-07-12 19:29
kepimo milteliu nereikia ATSAKYTI
Žūža
2018-07-14 17:28
Reikia tuomet buna minkstesni ir puresni...
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital