Blyneliai "Sotieji"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Blyneliai "Sotieji"
Blyneliai "Sotieji"
Blyneliai "Sotieji"
Blyneliai "Sotieji"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
70 gramų fermentinio sūrio
90 gramų karštai rūkytos kiaulienos filė
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
3 šaukštai plaktos grietinėlės
125 gramai pieno
3/4 stiklinės kvietinių miltų
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
5 šaukšteliai balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gaminame grietinės tirštumo tešlą blyneliams.
Užmaišome ją iš miltų, kiaušinio, pieno, plaktos grietinėlės, druskos, 1 šaukšto aliejaus ir cukraus.
2.
Kiaulienos filė supjaustome vidutinio dydžio plonais griežinėliais.
3.
Ant vieno gabalėlio dedame tokio paties dydžio plonai atpjautą sūrio griežinėlį.
Ant viršaus uždengiame sūrį kitu griežinėliu kiaulienos filė.
4.
Į keptuvę įpilame truputį aliejaus.
Kai keptuvė įkaista, pilame 1 valgomąjį šaukštą tešlos. Dydis toks pat, kaip mėsos ir sūrio griežinėlių.
Kai tik tešla pradeda apkepti, ant blynelio dedame kiaulieną su sūriu. Ant viršaus užpilame šaukštą tešlos.
5.
Dvigubam blyneliui apskrudus, apverčiame jį.
Pavartydami kepame, kol vidus iškeps, o sūris pradės lydytis.
6.
Išdėliojame į lėkštę ir patiekiame su balzamiko acto kremu.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital