Blynai su varške ir obuoliais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Blynai su varške ir obuoliais
Autorius apie receptą: Kai neapsisprendi su kuo kepti lietinius blynus - su varške ar su obuolių įdaru, išeina štai toks variantas. Galima dėti ir bananinį įdarą vietoje obuolių. Kai neapsisprendi su kuo kepti lietinius blynus - su varške ar su obuolių įdaru, išeina štai toks variantas. Galima dėti ir bananinį įdarą vietoje obuolių. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
200 mililitrų vandens (šalto)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai augalinio aliejaus
1 šaukštas cukraus
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
300 gramų varškės
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 žiupsneliai malto cinamono
Kepimui:
30 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai kiaušinius paplakti su druska ir cukrumi, supilti pieną, vandenį, aliejų, išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus, maišant, ir palikti kiek pastovėti.
2.
Įdarui nuluptus obuolius sutarkuoti ne visai smulkiai, sumaišyti su cinamonu.
3.
Varškę sumaišyti su vienu kiaušiniu bei vaniliniu cukrumi.
4.
Iškepti ant aliejaus lietinius blynus.
5.
Ant kiekvieno blyno krašto išilgai dėti varškės, kiek pavynioti, dėti obuolių masės ir pabaigti vynioti. Blynai išeina pailgi.
6.
Apkepti juos uždengtoje keptuvėje su aliejumi ant mažos ugnies, apverčiant. Skanu labai ir kepant orkaitėje.
7.
Valgyti su grietinė, cinamonu.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital