Purūs blyneliai su obuoliais ir kriaušėmis

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Purūs blyneliai su obuoliais ir kriaušėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, putlūs ir purūs blyneliai. Galima kepti ir vien su kriaušėmis ar su obuoliais, bet mūsų šeimai labiausiai patinka taip! Minkšti, putlūs ir purūs blyneliai. Galima kepti ir vien su kriaušėmis ar su obuoliais, bet mūsų šeimai labiausiai patinka taip! Gabrielė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų kefyro
180 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių (nedidelių)
1 vienetas kriaušių (nedidelių)
60 mililitrų aliejaus (neutralaus skoni)
2 šaukštai cukraus (arba medaus)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrimi.
2.
Supilti kefyrą, aliejų, gerai išmaišyti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
3.
Obuolį ir kriaušę perpjauti pusiau, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Įmaišyti į tešlą.
4.
Kepti sausoje keptuvėje, nelimpančiu paviršiumi, po kelias minutes iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Gabrielė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital