Blynai su daržovėmis ir dešrelėmis

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Blynai su daržovėmis ir dešrelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
1 svogūnas
1 nedidelė morka
100 g pieniškų dešrelių
100 g moliūgo
mėgstami daržovių prieskoniai
aliejus (blynų kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą. Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir ritinėliais supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais. Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje. Blynus valgykite su grietine.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital