Blynai su avižų miltais ir bananais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blynai su avižų miltais ir bananais
Autorius apie receptą: Pasivijau ir aš madą blynus kepti su avižų miltais. Kartais visai smagu išmėginti dar nebandytus dalykus. O juk kalbama, kad tai daug sveikiau. Pasivijau ir aš madą blynus kepti su avižų miltais. Kartais visai smagu išmėginti dar nebandytus dalykus. O juk kalbama, kad tai daug sveikiau. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė avižinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas bananų
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą šakute maigome dubenyje, kol susitrins iki košelės. Įmušame kiaušinius, sudedame jogurtą. Masę išmaišome iki vientisos konsistencijos. Suberiame miltus, kepimo miltelius. Blynų tešlą permaišome.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir dedame po šaukštą tešlos. Kepame iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Valgome, kas kaip mėgstame su uogomis, uogiene, grietine ir tiesiog vienus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital