Blynai iš daržo

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Blynai iš daržo
Autorius apie receptą: Vasara įsibėgėja, darže daugėja gėrybių. Pradėjo augti ir cukinijos, aguročiai. Kaip žinia, aguročiai labai naudinga daržovė - skani ir salotoms, ir kepta. Šitam Vasara įsibėgėja, darže daugėja gėrybių. Pradėjo augti ir cukinijos, aguročiai. Kaip žinia, aguročiai labai naudinga daržovė - skani ir salotoms, ir kepta. Šitam patiekalui labai tinka jaunas agurotis - tereikia nuplauti, nei lupti, nei išpjaustyti nereikia. Žinoma, galima naudoti ir didesnį, labiau subrendusį, tuomet reikės nulupti odelę, išpjaustyti sėklas. Iš nurodyto kiekio iškepė 20 blynelių. Skanūs ir karšti, ir šalti. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto aguročio (jauno, nedidelio)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 vienetas raugintų agurkų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sezamo sėklų
1 šaukštelis prieskonių (ar Himalajų druskos)
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurotį nuplauti, sutarkuoti per burokine tarka.
2.
Svogūną sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti.
3.
Tarkius nuvarvinti. Įmušti kiaušinius. Suberti miltus, druską, sezamo sėklas, smulkintą svogūną. Viską gerai išmaišyti.
4.
Kepti keptuvėje, ant įkaitinto aliejaus, kol gražiai apskrus. Patiekti su šviežiai raugintu agurkėliu.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital