Biudžetinis tortukas

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Biudžetinis tortukas
Autorius apie receptą: Labai paprastas, pigus, bet skanus torčiukas, dar jis vadinamas "Išprotėjusiu tortu". Šis tortas atsirado Amerikoje krizės metais. Nepaisant paprastų ingredientų, jo skonis Labai paprastas, pigus, bet skanus torčiukas, dar jis vadinamas "Išprotėjusiu tortu". Šis tortas atsirado Amerikoje krizės metais. Nepaisant paprastų ingredientų, jo skonis yra nuostabus. Naudojau 21 cm kepimo formą. (...daugiau) Auksė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 stiklinės pieno
2 stiklinės miltų
1.5 stiklinės cukraus
6 šaukštai kakavos
4 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visus sausus ingredientus - miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius - suberiame į dubenį ir gerai išmaišom. Viską supilame į šiltą pieną ir darkart išmaišome (labai ilgai maišyti nereikia, tik kad masė gautųsi vientisa).
2.
Gautą tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepame apie 40 minučių 180 C laipsnių temperatūroje. Patikrinti, ar biskvitas iškepęs galima įkišus medinį pagaliuką - jeigu ištrauktas švarus, vadinasi iškepė. Paliekame biskvitą atvėsti.
3.
Kremui puode užverdam pieną. Atskiram dubenėlyje išplakame kiaušinį su cukrumi ir miltais, gautą masę ploną srovele, maišant supilame į karštą pieną ir kaitinam nuolat maišydami, kol sutirštės iki norimos konsitencijos.
4.
Iškeptą biskvitą padaliname į dvi arba tris dalis ir pertepame šiltu kremu. Puošiame savo nuožiūra.
AUTORIUS: Auksė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (10)
Virginija
2017-05-21 22:20
4 šaukšteliai kepimo miltelių? Išprotėjot.. ATSAKYTI
Vida
2017-06-02 11:48
Tikrai taip. Kadangi nėra kiaušinių, niekas kitas tešlos nekelia, o dėl pieno ji gaunasi gana sunki. Kepinyje to nesijaus tikrai, išbandyta ir skanu :) ATSAKYTI
roksana
2017-05-14 15:46
nieko gudro... valgyt galima, bet tikrai nesuzavejo. antra karta tikrai nekepciau.. ATSAKYTI
Sandra
2017-05-14 18:37
Na cia skonio reikalas, man labai patiko. Ypac vertinant kaina pagaminimo :-) ATSAKYTI
Gintarė
2017-05-02 17:32
O man toks kvailas klausimas iškilo, po sutepimo jau galima iškart ragauti, ar reikia dar palaikyt per nakti pvz? Ačiū už atsakymą ATSAKYTI
Augustė
2017-05-04 12:25
Tortai visada skaniausi bent truputį pastovėję (bent kelias valandėles), nes tada biskvitas sudrėksta ir skoniai labiau susijungia :) ATSAKYTI
aneta
2017-04-28 10:54
Niekaip neisejo plona srovele supilti " to" i silta piena :) ATSAKYTI
Aiste
2017-04-28 12:28
O kaip tortas, ar gavosi? Svarstau gaminti, nes recepto paprastumas vilioja, tik biski neramu, ar pavyks :) ATSAKYTI
arija
2017-04-25 22:14
o kiek kiausiniu dedasi neaisku
ATSAKYTI
Sandra
2017-04-26 08:31
Kad i tesla kiausiniu visai nesideda, tik i plikyta krema dedasi vienas :) Paprastas, bet neprastas sis tortukas, esu kazkada gaminusi, kai spinteleje vejai svilpavo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital