Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
 Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
 Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
 Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
 Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
6 kiaušiniai,
150 g. miltų,
150 g. cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
3 šaukštai karšto vandens.
Kremas:
200 g. mascarpone sūrio,
2 kiaušinių tryniai,
3 šaukštai cukraus pudros,
konservuotų persikų ir braškių pagal poreikį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, kepimo miltelius, sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą supilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 15 min 180 laipsnių orkaitėje. Kremui sūrį išplakame su kiaušinių tryniais ir cukraus pudra. Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir kartu su rankšluosčiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.). Išvyniojame biskvitą, tepame ant jo kremą ir dedame vaisius. Atsargiai susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome porą valandų. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital