Biskvitinis vyniotinis su kreminiu sūreliu ir uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Biskvitinis vyniotinis su kreminiu sūreliu ir uogiene
Biskvitinis vyniotinis su kreminiu sūreliu ir uogiene
Biskvitinis vyniotinis su kreminiu sūreliu ir uogiene
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir labai skanus. Uogas ar uogienę galite pasirinkti pagal savo skonį. Buvo naudota 30 x 40 cm kepimo skarda. Labai paprastas ir labai skanus. Uogas ar uogienę galite pasirinkti pagal savo skonį. Buvo naudota 30 x 40 cm kepimo skarda. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių (M dydžio)
90 gramų kvietinių miltų
80 gramų cukraus
2 šaukštai vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus (bekvapio arba ištirpinto ir atvėsinto sviesto)
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Kremui:
180 gramų balto šokolado
170 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų kreminio sūrio (Filadelfijos tipo)
pagal skonį vanilės
Įdarui:
pagal poreikį mėlynių uogienės (arba kitokios)
Papuošimui:
pagal poreikį juodojo šokolado (ištirpinto, nebūtina)
pagal poreikį balto šokolado (drožlių, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę ir plakti apie 5 - 6 minutes.
2.
Tuomet įberti miltus, kepimo miltelius, druską ir atsargiai išmaišyti.
3.
Į dubenį su miltais supilti šiltą vandenį, aliejų ir dar kartą labai atsargiai išmaišyti.
4.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti paruoštą tešlą. Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8 - 9 minutes. Labai svarbu neperkepti, nes tuomet biskvitas bus sausas, trūkinės ir negalėsite susukti.
5.
Iškepusį biskvitą iš karto susukti į vyniotinį su tuo pačiu kepimo popieriumi ir leisti jam visiškai atvėsti.
6.
Šokoladą sudėti į dubenį ir ištirpinti, atvėsinti. Tuomet įdėti sūrį, vanilę, supilti grietinėlę ir išplakti iki vientisos masės. Ilgai plakti nereikia.
7.
Biskvitą atsargiai ištiesti,užtepti paruošto kremo, uogienės ir susukti į vyniotinį. Padėti jį kelioms valandoms į šaldytuvą.
8.
Prieš tiekiant, ištirpinti šokoladą ir apšlakstyti juo vyniotinį ir pabarstyti balto šokolado drožlėmis arba puošti pagal savo fantaziją.
Patarimai:
Jei trūksta saldumo kremui, galima papildomai pagardinti cukraus pudra arba stevija.
Mėlynių uogienę ruošiau taip: paviriau šviežias mėlynes su cukrumi ir dar įmaišiau šiek tiek krakmolo, kad būtų tirštesnė konsistencija.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital