Biskvitinis pyragas su maskarpone

AUTORIUS:
Aurelija, Rožinis avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Biskvitinis pyragas su maskarpone
Biskvitinis pyragas su maskarpone
Biskvitinis pyragas su maskarpone
Biskvitinis pyragas su maskarpone
Biskvitinis pyragas su maskarpone
Autorius apie receptą: Velykų stalą nupuoš gardūs pagrindiniai valgiai ir pavasarį primenantys desertai. Šventės yra šventės, tad saldus pyragas, mano šeimoje yra privalomas (ir labai laukiamas) Velykų stalą nupuoš gardūs pagrindiniai valgiai ir pavasarį primenantys desertai. Šventės yra šventės, tad saldus pyragas, mano šeimoje yra privalomas (ir labai laukiamas) dalykas! Dalinuosi šiuo gardžiu, maskarpone perteptu (ir puoštu) pyragu, kurį pagaminti visiškai nesudėtinga, o žaismingos dekoracijos džiugins kiekvieno akį ir papuoš gražiausios Jūsų šventinį stalą. Šiam receptui rinkausi ekstra kvietinius miltus, nes jie itin birūs, taigi nereikia papildo maišyti! Maišant nesušoka į gumuliukus, o dėl unikalaus malimo, receptuose galima naudoti mažiau miltų, nei reikalauja Jūsų atrastas receptas, nes jie labai gerai išbrinksta tešloje! Naudojau dvi kepimo formos, kurių matmenys 12x18 cm. (...daugiau) Aurelija, Rožinis avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
2 vienetai kiaušinių
170 gramų sviesto
130 gramų rudojo cukraus
50 gramų balto šokolado (kepiniams)
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
250 gramų maskarponės sūrio
Papuošimui:
pagal poreikį marcipanas (naudojau morkytes)
pagal poreikį maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti. Palikti kiek pravėsti. Supilti cukrų, vanilės ekstraktą, gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinius, paplakti iki vientisos masės.
2.
Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
3.
Miltus supilti į skystą masę, išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Šokoladą supjaustyti gabaliukais, suberti į tešlą dar kartą gerai išmaišyti. Tešla bus pakankamai lipni ir tiršta.
5.
Sudėti tešlą į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.
7.
Iškepusi, išimti, leisti pilnai atvėsti. Perpjauti pyragą skersai į dvi dalis (viršus ir apačia).
8.
Apatinę dalį aptepti maskarponės kremu, uždėti viršutinę dalį, švelniai paspausti.
9.
Padalinti pyragą į lygius kvadratėlius.
10.
Kiekvieno gabaliuko viršų papuošti maskarponės kremu (išspausti per dekoravimo antgalį) ir uždėti marcipaninę morkytę.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital