Biskvitinis pyragas su bruknėmis ir kokosų iriso glajumi

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitinis pyragas su bruknėmis ir kokosų iriso glajumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
225 gramai cukraus
210 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų bruknių
100 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis dansukker vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 šaukštelis malto kardamono
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
75 mililitrai grietinėlės
70 gramų dansukker šviesiojo sirupo
70 gramų kokoso drožlių
5 šaukštai dansukker rudojo drėgnojo cukraus farinas
25 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Plakite kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys balta ir puri masė.
2.
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą, supilkite pieną ir sumaišykite su kiaušinių, cukraus ir vanilinio cukraus mišiniu.
3.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kardamoną ir druską. Atitirpinkite bruknes ir suberkite į miltų, kepimo miltelių, kardamono ir druskos mišinį. Tuomet viską atsargiai supilkite į kiaušinių, cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
4.
Mišinį supilkite į riebalais išteptą apvalią kepimo formą (apie 22 cm skersmens). Pyragą kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 25 min iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje.
5.
Kol pyragas kepa, paruoškite kokosų iriso glajų. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir maišydami sudėkite kitas sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite ir kelias minutes virkite ant lėtos ugnies.
6.
Maždaug po 20 min. ištraukite pyragą. Nustatykite 200 °C ir pakelkite lentynėlę vienu grioveliu aukščiau. Ant pyrago užtepkite kokosų irisą. Vėl įdėkite pyragą į orkaitę ir kepkite 5–10 min., kol truputį paruduos.
7.
Pyragą ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital