Biskvitinis pyragas

AUTORIUS:
Darija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Biskvitinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
3 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis "nugesintos sodos"
2 šaukšteliai cukraus
40 g margarino VILNIUS kepiniams
Pertepimui:
200 g grietinės arba "mascarpone" sūrio (ką labiau mėgstat)
2 šaukštai cukraus
Papuošimui:
1 sauja tarkuoto šokolado
1 sauja kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitai: Kiaušinius išplakame su cukrumi iki putų. Įmaišome ištirpintą margariną, miltus ir sodą. Suformuojame du vienodo dydžio apskritimus iš tešlos ant kepimo popieriaus ir kepame orkaitėje apie 20 minučių (170 laipsnių temperatūroje). Pertepimas: Grietinę arba sūrį išplakame su cukrumi. Vieną biskvitą ištepame pertepimo kremu ir uždedame antrąjį biskvitą. Viršutinį biskvitą taip pat ištepame kremu ir papuošiame kokoso ir šokolado drožlėmis. Pyragą prieš pjaustant reikėtų palaikyti pora valandų šaldytuve. Skanaus
AUTORIUS: Darija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Bagoo
2019-03-04 17:14
Sunku suprasti, kokio "sausumo" turi būti tešla. Seniai gaminau biskvitą, tai tikrai neatsimenu, ar turi susipilti, ar susikočioti.
Grietinėlės 200 g (gaminau su 30 proc) mažoka. ATSAKYTI
ei
2016-01-15 13:08
kiek laiko gaminasi
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital