Biskvitinis obuolių pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Biskvitinis obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
125 g sviesto
100 g cukraus pudros
3 kiaušinių tryniai
1 kg obuolių (Obuolys)
50 g razinų
50 g smulkintių lazdyno riešutų
1 šaukštelis cinamono (Cinamonas)
malto imbiero
3 kiaušiniai
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
50 g miltų
50 g krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Suminkykite tešlą iš miltų, sviesto, cukraus ir trynių, suformuokite iš jos rutulį, suvyniokite į plėvelę ir palaikykite šaldytuve 1 val. Po to iškočiokite ir sudėkite į kepimo formą (maždaug 26 cm diametro). Įkaitinkite orkaitę iki 175°C. 2. Nulupkite obuolius, perpjaukite į 4 dalis, pašalinkite sėklides ir supjaustykite skiltelėmis. Sumaišykite razinas, riešutus, cinamoną ir imbierą, suberkite obuolius. Mišinį sudėkite ant tešlos ir kepkite 45 min. 3. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų kartu su 2 šaukštais vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite trynius. Sumaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite. Gautu biskvitiniu kremu ištepkite pyragą ir kepkite dar apie 25 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital