Biskvitinis moliūgų vyniotinis su maskarponės sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Biskvitinis moliūgų vyniotinis su maskarponės sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
100g miltų
0,5 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. sodos
0,5 a.š. malto cinamono
0,25 a.š. druskos
3 kiaušiniai (kambario temperatūros)
100g cukraus
0,5 a.š. vanilės ekstrakto
150g moliūgų piurės
Įdaras:
250g maskarponės sūrio
1 st. cukraus pudros
0,5 a.š. vanilės ekstrakto
50g lazdynų arba graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje mikseriu išplakti kiaušinius su cukrumi (plakti keletą minučių). Dėti vanilės ekstraktą, moliūgų piurę. Išmaišyti. Sudėti persijotus miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Gerai išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti apie 15 min 180C temperatūros orkaitėje. Iškepusį biskvitą dėti ant popierinio rankšluosčio ir dar karštą suvynioti. Atvėsusį išvynioti ir ištepti įdaru. Įdaras: išplakti sūrį su cukraus pudra, įmaišyti smulkintus riešutus. Vyniotinis skanesnis kitą dieną. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital