Biskvitinės bandelės sumuštinių keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Biskvitinės bandelės sumuštinių keptuvėje
Biskvitinės bandelės sumuštinių keptuvėje
Biskvitinės bandelės sumuštinių keptuvėje
Autorius apie receptą: Šias bandeles mes labai mėgstame pusryčiams, bet šiandien jas kepiau prie popiečio arbatėlės. Jos purios, minkštutės. O įdarus rinkitės kokius labiausiai mėgstate ar Šias bandeles mes labai mėgstame pusryčiams, bet šiandien jas kepiau prie popiečio arbatėlės. Jos purios, minkštutės. O įdarus rinkitės kokius labiausiai mėgstate ar norite. Aš dažniausiai kepu su nutella ar įvairiomis uogienėmis. Taip pat mums labai skanu su tarkuotu obuoliu, sumaišytu su žiupsniu cinamono ir cukraus. Jei tik norite, bandeles galite aplieti šokoladu. Tada turėsite tikrų tikriausią desertą. Bandeles kepiau, kaip blynų alternatyvą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
1 šaukštas šokoladinio lazdyno riešutų kremo (naudojau Nutella)
1 šaukštas obuolienės
1 šaukštas braškių uogienės
1 vienetas obuolių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius ir cukrų išplakame iki purumo.
2.
Ištirpiname sviestą. Jį pilame į kiaušinių masę. Beriame krakmolą, miltus su kepimo milteliais įsijojame. Gerai išmaišome, tešla turėtų būti grietinės tirštumo.
3.
Į įkaitintą sumuštinių keptuvę dedame po šaukštą tešlos. Ant viršaus po šaukštelį įdaro. Užpilame vėl tešla ir kepame 4 – 5 min, kol bandelės šiek tiek apskrunda.
4.
Jeigu naudosite įdarą obuolių, tai obuolį nulupkite, sutarkuokite per burokinę tarką, pagardinkite žiupsniu cinamono ir cukrumi. Masę išmaišykite ir ja įdarykite bandeles. Jei naudosite uogienes ar šokoladinį riešutų kremą, tai tiesiog pasemkite jų šaukšteliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital