Biskvitinis rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Biskvitinis rabarbarų pyragas
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
150 gramų miltų
250 gramų rabarbarų
2 šaukštai cukraus (rabarbarams)
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Rabarbarus nulupti, supjaustyti ir sumaišti su 2 šaukštais cukraus.
2.
Trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. 1/3 baltymų sumaišyti su tryniais, suberti miltus. Atsargiai išmaišyti su likusiais baltymais.
3.
Tešlą sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą formą (aš naudojau 30*20 cm skardelę). Ant viršaus sudėti rabarbarus (galima įmaišyti iš karto į tešlą).
4.
Pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsusį pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital